natuurvlees.nl is onderdeel van Waterlant's Weelde Menu
Mijn winkelmandje Uw winkelmandje bevat geen artikelen.

Bezorgen wij bij u?

Check hier uw postcode

Woont u in Noord-Holland, dan worden uw diepgevroren producten in principe binnen drie dagen ’s avonds bij u bezorgd. Woont u in Almere of Lelystad, dan bezorgen wij op vaste dagen.

Lees verder

Klantbeoordelingen

9,2 / 10

Gebaseerd op 83 beoordeling

10 / 10

Prima service

Anoniem

10 / 10

prettige mensen die altijd vriendelijk zijn

Anoniem

Aanbiedingen

Lekker voordelig!

Aanbieding
Half om half gehakt
Half om half gehakt (500 gram)
€ 0,00
Aanbieding
Leverworst aan 't stuk
Leverworst aan 't stuk (250 gram)
€ 4,63
€ 4,00
Aanbieding
Saucijzenstaaf
Saucijzenstaaf (2 stuk)
€ 11,50
€ 10,00

Bekijk onze social hub

Natuurvlees social media hub
#natuurvlees; altijd up-to-date

Laatste nieuws

  • Webshop nu ook voor de mobiele telefoon!

    site nu ook mobiel geschiktOveral waar u gaat, u kunt nu altijd en overal bestellen!

    Wij zijn continu bezig om ons te ontwikkelen en te verbeteren. Wij willen u van alle gemakken voorzien, daarom hebben wij onze webshop nu ook voor alle mobiele apparatuur geschikt gemaakt.

    Lees verder
  • Tips voor de barbecue

    barbecue

    Wat voor de één een tweede natuur lijkt, kan voor een ander een grote uitdaging zijn: Ontspannen en smakelijk barbecueen.

    Wij hebben een aantal tips voor u onder elkaar gezet, die u mogelijk helpen of inspireren. In onze winkel kunnen wij u altijd nog meer live tips geven en via de site en in de winkel hebben wij diverse barbecue-producten te koop en te huur.  

    Lees verder

Wie zijn wij en hoe werken wij? Bekijk onze bedrijfsfilm

Natuurvlees.nl in beeld
Onze filosofie

Onze filosofie

Net als onze klanten willen we weten wat we eten. Waar komt ons vlees vandaan, wat voor leven heeft het dier gehad? Het welzijn van een dier, de leefomstandigheden, de wijze van slachten en het ambachtelijk verwerken zijn allemaal van invloed op de uiteindelijke smaak en kwaliteit van het vlees.

Lees verder

Gratis stooftips van slager Jan Splinter
speciaal voor jou!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct gratis het e-book 'De kunst van stoven'.

* = verplicht veld

U ontvangt direct een download link voor het e-book 'De kunst van stoven'. U kunt zich op elk moment weer uitschrijven op onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

Het e-book 'De kunst van stoven' kun je hier downloaden.


Download e-book