natuurvlees.nl is onderdeel van Waterlant's Weelde Menu
Mijn winkelmandje Uw winkelmandje bevat geen artikelen.

Verpakking

Ons diepgevroren vlees- en vleeswaren kunt u uitstekend enkele maanden in de vriezer bewaren. Ons vlees wordt namelijk op het juiste moment, dus na rijping, droging of andere productiemethoden versneden, verpakt en ingevroren. Zo heeft u altijd kwaliteitsvlees in huis. Verser dan vers. Onze verpakkingen lenen zich ook prima voor het bestellen van grote aantallen. Creëer dus gerust een kleine voorraad in uw vriezer. Voor vleeswaren geldt een kortere houdbaarheid van circa anderhalve maand. 

De verpakking zorgt voor behoud van kwaliteit. Er is immers geen zuurstof in de verpakking die de smaak, geur of kleur van het vlees beïnvloedt. Vriesbrand en aantasting van de structuur en de smaak worden hiermee voorkomen. Vriesbrand ontstaat immers door verdamping van ijskristallen aan het oppervlak. Door de speciale verpakking is hiervan geen sprake. De verpakking is goed stapelbaar en hygiënisch: tijdens het ontdooien komt er geen vocht uit de verpakking. De vleesstructuur blijft bovendien beter in tact dan wanneer het vlees vacuüm wordt verpakt. 


 


Op elke vleesverpakking leest u wat er in de verpakking zit, hoe zwaar het is en we geven u een bereidingsadvies. Uiteraard ontbreekt ook de uiterste houdbaarheids datum niet op het etiket.

Na ontvangst van uw vlees, kunt u het direct in uw vriezer leggen of ontdooien in uw koelkast om het later te bereiden. Zo heeft u met natuurvlees.nl dus altijd perfect kwaliteitsvlees op voorraad.


Per twee
Natuurvlees wordt verpakt per twee stuks of een hoeveelheidgewicht dat is afgestemd op gebruik door twee personen. U kunt indien gewenst ook een vleesproduct per stuk kopen. Door de eenheid in verpakking zijn de productie- en verpakkingskosten per twee stuks echter lager. Koopt u het vlees per stuk, dan brengen wij een meerprijs van € 0,25 per eenheid in rekening.

Lees meer over het bezorgen

 

 

Terug naar boven Terug

Direct naar de webwinkel Terug

 

Gratis stooftips van slager Jan Splinter
speciaal voor jou!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct gratis het e-book 'De kunst van stoven'.

* = verplicht veld

U ontvangt direct een download link voor het e-book 'De kunst van stoven'. U kunt zich op elk moment weer uitschrijven op onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

Het e-book 'De kunst van stoven' kun je hier downloaden.


Download e-book